Op zoek naar echt resultaat dankzij innovatieve prospectie?
Onze passie
innovatief
Resultaatgericht
Flexibel
Gedreven
Geen 9-to-5 mentaliteit

Professionele innovatieve salesprospectie op maat

 

"Iemand die wil slagen, vindt een manier. Iemand die dat niet wil, vindt een reden."

Telefonische prospectie en opvolging behoren tot de basis van verkopen. Maar ze blijken vaak ook de moeilijkste stappen om te nemen. Daarom helpen wij ondernemers en bedrijven daar actief mee met behulp van innovatieve prospectie tools. Met onze jarenlange verkoopservaring versterken wij uw salesafdeling met o.a. telefonische prospectie en opvolging doch ook met veel meer!

Dankzij onze unieke aanpak bouwen we een persoonlijke en constructieve samenwerking met uw prospecten, medewerkers en klanten op.

U bent bij ons welkom voor al uw sales gerelateerde zaken. Dat in de hele brede zin van het woord. Wij zetten voor u een professionele aanpak neer en sturen hem op het juiste moment en waar nodig bij. Dat wil zeggen: met focus op resultaten. Wij zijn geen callcenter of telemarketingbureau. Wij halen warme en waardevolle leads voor uw bedrijf binnen en zorgen er voor dat u op het juiste moment, met de juiste persoon kan onderhandelen over uw geïntroduceerde en gegeerde voorstellen!

Bent u of uw bedrijf op zoek naar een rechterhand voor de prospectie of uitbreiding van uw verkoopsafdeling? Of wil u meer kunnen doen op 1 dag dankzij onze innovatieve digitale prospectie tools en op uw business afgestemde CRM?

Neem dan zeker contact met ons op.